Thisabor A-Harry

Oosters Korthaar Lilac

 

 

Geboren: 16-12-2005

 

stamboom

 

 

Zijn vader is Kachelle Boy from Ozz (Boysie) een Oosters Korthaar havana en haar moeder is Fearbhail Ihina (Lotje) een Oosters Korthaar Lilac.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Harry is een zoon van onze Lot en net zoals zijn zusje Nicky een kitten uit het eerste Thisabor nest. Hij is twee maal geplaatst bij mensen die katten hadden maar door omstandigheden ging het steeds mis tussen Harry en de katten. Harry woont nu bij ons en blijft hier dan ook voorlopig wonen, dit manneke heeft in zijn jonge leventje genoeg narigheid meegemaakt. Hij is een mooi getypeerde kater met een grappig karakter. Hij zet hier aardig de boel op stelten samen met zijn zusje Nicky die het helemaal niet erg vindt dat hij terug is, net zo min als wij.

Nu Lotje in maart 2007 haar 2e nestje heeft gekregen hebben zich mensen gemeld die hem en een kitten een goed huis willen geven, Harry gaat dan ook in juni 2007 verhuizen naar Janneke en Yuri.

Hij heeft daar een geweldig huisje gevonden en krijgt daar alle aandacht/liefde en rust die hij verdient. Bedankt Janneke en Yuri dat jullie dit mandje een gouden mandje hebben gegeven.