Dit is Tessa, een dochter van Lotje en de volle zus van Nicky en geboren op 16 december 2005.

Tessa woonde bij Fenny en haar gezin waar ze enorm van haar hielden.

Op een noodlottige dag in september 2011 is Tessa ontsnapt uit hun huis en eigenlijk meteen overreden door een auto.

Het verdriet van Fenny en haar gezin is groot, erg groot.

 

Heel veel sterkte van ons allemaal.

 

Slaap zacht lieve en mooie Tessa

 

 

 

 

 

 

 

Dit is Floortje, met haar ben ik mijn cattery begonnen. Zij is samen met haar broer Pim in 2002 bij ons komen wonen. Floor is een geweldige lieve kat waar we heel veel van houden. Helaas bleef ze problemen houden met onze fokpoes Nicky. Na van alle geprobeerd te hebben zijn we eind 2009 tot de beslissing gekomen dat we voor Floortje een ander huis gaan zoeken.
In februari 2010 heeft ze dat gevonden bij Bertus en Sylvia en hun kat Chester. Ik hoop dat ze heel lang en heel veel van deze geweldige meid mogen genieten. Bedankt voor alles.

 

Floor

 

 

 

 

 

Dit is Lotje, zij heeft bij ons twee geweldige nestjes gekregen en we hadden graag nog langer van haar genoten. Helaas veranderde begin 2008 de onderlingen verstandhouding tussen haar en de twee andere dames. Na van alles geprobeerd te hebben ben ik tot de conclusie gekomen dat Lot bij ons niet gelukkig is. Begin augustus is Lotje verhuist naar Catharina, Erik en Indy.

Daar heeft ze een gouden mandje gevonden en we zijn Catharina en Erik daar erg dankbaar voor.

 

Lotje

 

 

 

 

 

Harry is een kitten uit ons eerste nestje. Hij is twee keer geplaatst maar is beide keren teruggekomen omdat de daar al wonende katten hem niet accepteerde. Nu is hij in juni 2007 samen met Lisa (zijn halfzusje uit ons tweede nestje van maart 2007) verhuist naar Janneke en Yuri waar hij een geweldig huisje heeft gevonden. We missen onze lange slungel heel erg maar we worden geregeld op de hoogte gehouden over dit manneke, hetgeen het verdriet iets minder maakt.

 

 

 

 

Harry

 

 

 

 

 

 

Noa is een poesje dat hier vier maanden heeft gewoond. Helaas was er veel onrust in de groep waarvan Noa het slachtoffer werd. Na een moeilijke beslissing genomen te hebben is Noa eind februari 2006 herplaatst bij een geweldig gezin. Uit het oog is in deze zeker niet uit het hart.

Noa is eind september 2010 overleden aan de gevolgen van een auto-ongeluk dat ze in 2006 had.

Rust zacht lieve Noa.

Noa

 

 

 

 

Lotje is op 16 december 2005 bevallen van vijf kittens. Twee hiervan kon ze zelf ter wereld brengen maar toen stopte de weeŽn. Bij de dierenarts is ze door middel van een keizersnede bevallen van drie kittens, helaas te laat voor een van hen. Een heel mooi volledig volgroeid lilac meisje had eigenlijk moeten blijven leven. Helaas zullen we haar nooit kunnen knuffelen en zien opgroeien. Soms is fokken vreselijk zwaar.

De wetenschap dat als we langer hadden gewacht met de keizersnede de andere twee kittens het ook niet hadden gered verzacht iets van de pijn die we hebben om het verlies van Luna.  

 

Na een perfect zwangerschap en een hele goede bevalling die eindigde met een keizersnede is helaas op maandag 19 april 2004 Eefje dood ter wereld gekomen. Eefje heeft altijd bij haar moeder Floor veilig in haar buik gezeten en heeft nooit mogen genieten van alles wat we haar met heel veel liefde wilde geven, het heeft zo moeten zijn. De zwangerschap en bevalling heb ik als iets heel speciaals ervaren en had ik niet willen missen. De band tussen Floor en mij is hierdoor zeer hecht geworden en het is vreselijk jammer dat we Eefje niet bij ons mochten houden en alles geven wat we haar wilde geven. Eefje was een Siameesje.

 

 

 

Zarah del Decamerone was een siamees chocolate point poes  die geboren werd 29 april 1981. Zarah was mijn lieveling, waar ik was was zij. Ze kon heerlijk kletsen en was een echte siamees.

Omdat Zarah dement was geworden hebben we haar op 22 mei 2002 moeten laten inslapen op de zeer respectabele leeftijd van 21 jaar. 

 

stamboom

 

 

Yoeri van Saccara was een havana kater die geboren werd op 22 april 1982. Yoeri was een echte knuffel kat die heerlijk bij je kon liggen. Als hij aandacht wilde tikte hij met zijn pootje tegen je arm en keek je dan smekend aan. Hij wist dat hij dan altijd zijn zin kreeg:  kroelen en knuffelen.

Omdat Yoeri zijn lichaampje het zo mooi genoeg vond hebben wij hem op 29 september 2001 moeten laten inslapen, hij is 19 jaar geworden.

stamboom

 

 We hebben enorm genoten van deze twee heerlijke katten, ze horen voor altijd bij ons. 

Zij hebben ons kennis laten maken met deze geweldige rassen, ik kan me niet voorstellen dat er een ras is waar ik meer voor val.